Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(974 niezalogowanych)
216 Postów

(Anna Maria)
Stały Bywalec
Jasta102 napisał:

żadne mi tu odkrycie, przecież szczur to najbardziej inteligentny ze ssaków...

Panie Janku....

ciekawe.onet.pl/fototematy/najinteligent...,0,galeria-maly.html

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...niby

dla jakich?

a propos:

tak wyszlo,ze na urlop wracalem przez balice

i jadac z lotniska do centrum,widzialam taki malunek:

wisla chuj

z tym ze, wisla bylo przekreslone i w to miejsce wpisane: jasta

widac u siebie,tez juz sie na tobie poznali...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:

Janek ja mam tam robote od jutra,ale musiałbym podpisac kontrakt na min.5lat.....
A to niestety za długo i zbyt duze ryzyko,bo to kawał czasu,a ja nie mam juz 25 lat.....

gdybym miał 25 lat to bym nawet nie chciał splunąć w stronę Norge, a tak to nawet mi się tu podoba
no qufa.. żeby tylko tak nie padało codziennie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...awansowales

do forumowych ignorantow

przepraszam

zawsze do nich nalezales...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
janek: to nie norge, to.... rogaland......
Umnie w vest agder jak ta lala
Poza tym w tyg bywam czesto w buskerud i oslo komune,a tu taz nie jest tak zle......

Wiesz cos o tej wrzucie w krk, o której pisał brzydal?
Musiałes mocno podpasc, skoro nienawidza cie bardziej niz wisły (po)kraków.....

PS: Wiesz jak sie mówi na twój stan? - depresyjny jasiu,wiec zapodaj sobie literka bimbru na ketchupie, lub lec do polandii(koniecznie norwegianem),bo krzywde sobie zrobisz,albo co gorsza zaczniesz byc po stronie "antynorwegianow"czyli mnie,brzydkiego,kryssa i całej masy,której wymieniał nie bede,ale serdecznie pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
marianek73 napisał:

Wiesz jak sie mówi na twój stan? - depresyjny jasiu,wiec zapodaj sobie literka bimbru na ketchupie, lub lec do polandii(koniecznie norwegianem),bo krzywde sobie zrobisz,albo co gorsza zaczniesz byc po stronie "antynorwegianow"czyli mnie,brzydkiego,kryssa i całej masy,której wymieniał nie bede,ale serdecznie pozdrawiam

na szczęście nie wpadłem jeszcze w stan, aby mieszkać w jakimś kraju i być przeciwko temu
stopniowanie niedorozwoju umysłowego leci jakoś tak: imbecyl, debil ,kretyn,plujący na kraj w którym z własnego wyboru mieszka
pewnie to skutek nadużywania bimbru, kapusty kiszonej i częstych wizyt w Polandii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
wszystko jasiu przed toba......
Gwoli scisłosci > jesli do mnie pijesz, to ja tu nie mieszkam,a jestem tylko zarobkowo/przejsciowo!
co prawda wynajmuje dom,płace za wszystko jak mieszkaniec No,ale na stałe tu w zyciu nie zostane!
Cytat z balcerkowej " kto całe zycie w miescie mieszkał, to za chiny sie do tej wiochy nie przyzwyczai...."

Janek > ja mam taką swoja zasade, ze jak jest chujowo, to mówie,ze jest,a nie pierdole ze jest bosko!
Bosko to sie tu zarabia,obserwuje widoki i nic wiecej......
A wydaje sie super bosko w polandii,tyle ze tam widoki nie sprzyjają cieszeniu oka no, chyba,ze ktos lubi obserwowac plakaty wyborcze.....
Uwazaj na siebie jasiu,bo sprawdzałem pogode na jutro w stger > niestety przelotne opadny i pizdziawa jak codzien......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Mario nie kracz z tą pogodą ma słońce świecić już mam dość deszczu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Anna82 napisał:... już mam dość deszczu
Najbardziej aktualne i wiarygodne informacje na temat pogody w danym Mieście Okręgu znajdują się na stronie :

www.yr.no

Można wybrać nawet opcję z godzinną rozpiską ...!

W Mojej Wiosce sprawdza się ten schemat godzinny co do joty...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Gamel Fazi napisał:

Hmmm narzekamy na Polske,Anglie,uciekamy z Irlandi,Niemcy tez be-strefa euro pada,Norwegia tez juz sie przejadla(dobrobyt ?) wiec co ja mysle ze Chiny!!! Pracy w brud-lider swiatowej produkcji-piekne widoki,krajobrazy,zabytki a no i jaka kultura z jaka tradycja!!!!! Co Wy na to obywatele RP moze jakies pospolite ruszenie????

No i do tego w końcu jakiś łatwy język do nauczenia. Słyszałem, że w Chinach to nawet małe dzieci po chińsku zapedalają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok